Veel tijd in de zomervakantie? Ga nu voor je rijbewijs!

Wij zoeken 20 deelnemers (tussen de 17 en 23 jaar) uit Amsterdam en omstreken die graag hun rijbewijs willen behalen. 

Aanmelden kan nog:


-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
SecondsWil jij graag je rijbewijs halen? Start dan vooral nu in de zomer met lessen. In de zomervakantie heb je meer tijd, mooier weer en dan hoef je na de vakantie niet meer op de fiets! 

Onze rijschool staat voor:

  •  Eerlijke feedback zodat je weet wat je moet verbeteren!
  •  Snel gaan voor je rijbewijs!
  •  Hoog slagingspercentage!
  •  Één vaste instructeur!

Isabel, 17 jaar (22 lessen).

'Ik heb voordelig en snel mijn autorijbewijs behaald binnen 2 maanden bij rijschool 5-skills! Ik heb super goede en gezellige rijlessen gehad bij Mustafa. De lesauto was ook erg fijn. Ik voelde me veilig met de professionele begeleiding. We hebben veel in Amsterdam in het examengebied gereden om goed voorbereid te zijn op het examen. Zeker een topper!'